Soluții juridice pentru salvarea afacerii

În actuala conjunctură economică mondială, aproape orice întreprindere este sau va fi în curând, în stare de dificultate financiară.  Am decis să scriem prezentul material pentru categoria întreprinzătorilor care nu au cunoștințe juridice aprofundate și vom încerca să nu devenim prea tehnici în explicațiile noastre, astfel încât esența acestora să poate fi înțeleasă ușor de un public cât mai larg.

         Apreciem că prezentul material poate fi extrem de util întreprinderilor care nu au acces la o resursă financiară pe termen scurt și mediu, dar care vor să se salveze de la închidere sau faliment.

     De asemenea, prezentul material poate fi extrem de util atât creditorilor cât și debitorilor, pentru că toate soluțiile legale pe care le vom prezenta pornesc de la nevoia  dar și necesitatea unei întreprinderi de a genera bani, pentru continuarea activității și pentru plata datoriilor, situție în care toate părțile câștigă.

            Prezentul material (pe care îl puteți descărca gratuit, de mai jos) este structurat în șapte capitole. Primele patru capitole cuprind o descriere sumară a fiecărei proceduri și a avantajelor acesteia. În final, vom prezenta concluziile precum și un scurt ghid orientativ pentru alegerea procedurii care vi se potrivește cel mai bine. În ceea ce privește formularele specifice fiecărei proceduri, le puteți descărca gratuit la adresa https://cibion.eu/formulare-gratuite/

            Succes!

În situația în care vă aflați în stare de dificultate financiară sau de criză, puteți să solicitați o programare gratuită pentru a găsi soluția potrivită situației dvs., prin trimiterea unui email la adresa office@cibion.eu.

Ion BUFANU

Practician în Insolvență

u

 

Lasă un răspuns

Poți folosi aceste taguri HTML și atribute:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Necesar

CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA BUFANU ION
CIF: 37196470
Punct de lucru: Str. Avram Iancu, nr.23
CP: W1B 5nF Drobeta Turnu Severin (România)
Tel: +40754600788

office@cibion.eu

O NOUĂ ȘANSĂ!